Επισκευάζουμε το «Μυαλό» των ενεργειακων Τεχνολογιών

Εργαστηριο

Υπηρεσίες

Η βασική υπηρεσία, που προσφέρει -προς το παρόν- η A2Z Energy Solutions, είναι η επισκευή των περισσοτέρων από τις ηλεκτρονικές πλακέτες που ελέγχουν την λειτουργία:

  • Μηχανών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως π.χ. ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών, αντιστροφέων τάσης, μικρών υδροηλεκτρικών, μονάδων βιομάζας.
  • Συσκευών που καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια, όπως π.χ. κλιματιστικών, επαγγελματικών πλυντηρίων και φούρνων.

Το Εργαστήριο

Το εργαστήριό μας είναι άρτια εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, κατάλληλα για την λεπτομερή ανάλυση λειτουργίας, διάγνωση σφαλμάτων και τελικά επισκευή ηλεκτρονικών πλακετών.

Πρόσφατες Εργασίες του Εργαστηρίου

Στις πρόσφατες δουλειές μας περιλαμβάνονται ηλεκτρονικές πλακέτες από ανεμογεννήτριες, αντιστροφείς τάσης (inverters) φωτοβαλταϊκών πάρκων και κλιματιστικά κυρίως τύπου inverter.

Διαδικασία Εισόδου μιας Πλακέτας στο Εργαστήριο

Εάν ενδιαφέρεστε να στείλετε μια πλακέτα για επιδιόρθωση, τότε πριν από την είσοδο της πλακέτας στο εργαστήριό μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους τεχνικούς μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω skype στην διεύθυνση "A2Z ENERGY SOLUTIONS", προκειμένου να εξετάσετε μαζί τους τις προοπτικές επισκευής της. Εάν θεωρηθεί ότι η πλακέτα είναι επισκευάσιμη τότε για την είσοδό της στο εργαστήριό μας, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω διαδικασίες, η οποία ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας:

Απεγκατάσταση της πλακέτας από εσάς και ταχυδρομική αποστολή της στο εργαστήριο της εταιρίας μας.

Σημειωτέον ότι η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρία courier, η οποία μπορεί να παραλάβει την πλακέτα από τις εγκαταστάσεις σας.

Απεγκατάσταση της πλακέτας από εμάς και μεταφορά της στο εργαστήριό μας.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να απεγκαταστήσετε εσείς την πλακέτα, τότε η εταιρία μας διαθέτει πανελλαδικά δίκτυο από έμπειρο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να απεγκαταστήσουμε εμείς την πλακέτα και να την μεταφέρουμε στο εργαστήριό μας.

Μεταφορά πιθανόν ολόκληρου ή μέρους του εξοπλισμού.

Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατόν να απεγκατασταθεί η πλακέτα, τότε ολόκληρος ο σχετικός εξοπλισμός ή μέρος αυτού δύναται να απεγκατασταθεί είτε από εσάς είτε από εμάς και να σταλεί ή να μεταφερθεί αντίστοιχα στο εργαστήριο μας.